Her er link til websiden til hyttefeltet.

Her vil det komme bilder og tekst etterhvert som prosjektet skrider frem.

Her er det full jobb med tomt og klargjøring til støping av grunnmur.

Her er ringmuren støpt.

Her er selve sålen støpt.

Regner med at Terje og Jarle starter bygging om ikke for lenge, hytten skal være tett før jul..

Nå er byggingen startet, her er en del vegger kommet opp. Neste uke kommer sperrene sies det, så da får vi ta en tur neste helg for å se på vår nye hytte tar form..

Så var sperrene på plass. Spongulvet i 2 etg. er lagt og klar for neste del av prosessen.

Inngangs partiet.

Mot Grønnsfjorden.

Utsikt fra loftstue.

Vi tok en tur ned og så på hytten vår. De hadde montert vinduer og tettet hytten. I denne fasen går det fort, bare se.

Fra inngangs partiet.

Det kommer seg.

Inne fra stuen.

Her er skorsteinen kommet opp, og takpannene er på taket, gjennstår bare å legge de på plass, men det er begynt som vi ser.

Her fra en annen vinkel.

Det neste som kommer er asfaltering av veien inn til hyttene. Skal starte den 31.10.2011.

Reiste ned i dag, tirsdag den 22.11, etter en uke ferie på Puerto Rico. Den var helt herlig med varme og god mat. Dessuten sammen med venner, handling ble det lite av, bare ting vi ikke vil ha... Solfrid kjøpte ny klokke..

Da er takpanner og pipehatt på plass.

Dessuten er takrenner på plass.

Her fra oversiden, som vi ser er asfalten kommet på plass.

Så er hytten ferdig kledd utvendig, bare kutting nede på kledning gjennstår, dette skjer i morgen.

Det kommer seg innedørs også, her fra 2. etg.

Nå er det rett før elektrikker og rørlegger begynner, varmepumpen er alt trekket inn i muren.

Skal ned for å male pipen før nyttår, så er det klart for tømmrerene etter nyttår.

Var nede 22 desember og malte pipen som bildene viser.

Her er det 1. etg. og 2. etg. som bildene viser.

Søylene er på plass.

Regner med at Solfrid og jeg reiser ned fredag før nyttår og støper platen som fundament for varmepumpen ute.

Vi hadde møte med en levrandør i dag om kjøkken, ser ut som det blir IKEA kjøkken, ingen kan komme ned på den pris vi har herfra... Så får vi se. Da er det avklart, det blir IKEA kjøkken her også, som i den gamle hytten vår. Nå er det bare å vente på Jarle han gir beskjed om når vi kan montere kjøkkenet, men det må bestilles, ca 4ukers leveringstid, leveres på hytten.

Nå er hytten ferdig utvendig, Jarle har kuttet kledningen ferdig. Det var resten som sto igjen utendørs.

Det ble Jan og jeg som reiste ned for å støpe platen til varmepumpen. Ellers så ferdigmalte vi skorsteinen inne i begge etasjene.

Helgen den 13 til 15 januar var vi på hyttetur med Solveig og Jan, dermed ble det en tur til hytten for og se fremdriften. Gledelig med at rørlegger og elektrikker var begynt, rør og elbokser var kommet på plass. Det gjennstår en del, men vi skal ned neste helg, 20 til 22 januar, smalahode skal forteres i hytten til Jorun og Knut. Knut har lovet at vi skal måle opp gjerde og terrasse for bestilling av matrialer.

Nå holder Jarle med panel i taket og montere platene på veggene. Elektrikkeren og rørlegger er ferdig med grunnarbeidene sine, nå er det bare og vente til vi kan komme inn med kjøkken. Dette skal vi hente midt i mars, da kommer det fra sverige. Regner med montering helgen den 15. mars så får vi se om det klaffer.

Jarle regner med at vi skal komme inn til påske som tidligere sagt. Dette gleder vi oss til. Venter på regnong for sjøboden som vi har kjøpt, denne skal være grei og ha når vi skal på sjøen eller ned på badeplassen.

Solfrid og jeg var nede i dag. Jarle og de har virkelig stått på. Alle takene er ferdige, bod, soverom nede, wc, bad oppe, 2 soverom oppe ferdig platet. Nå gjennstår et soverom oppe + noen få biter her og der på soverommene, dessuten loftsstuen, gangen og litt i stuen. Elektrikker har lagt siste varmekabel og det er støpt baderomsgulv. Nå er det fliselegger sin tur. Håper dette skjer i neste uke.

Baderomsgulvet støpt.

Soverom1 oppe

Soverom2 oppe

Soverom nede, med nye utedører lagret.

Boden.

Stuen sett fra vinkelen

Inne i vinkelen

Vi avtalte med Sigbjørn om mottak av kjøkkenet når det kommer i mars, han hjelper med traktor og henger, kan lagre det til fredagen når vi kommer for å montere i helgen. Tiden går litt sent for øyeblikket, men det er vel bare at vi ikke kan komme inn "i går" og må vente.

Var nede en tur i dag, 21.2.2012, leverte dusjen til rørleggeren, lamper til elektrikker og kontrkt på sjøboden til grunneier. Jarle og de har virkelig kommet langt, brgynt med membran på WC og badet, veggene er ferdige platet, gulvet er kommet og ligger til avklimatisering. Begynner med gulvene i morgen, noen vinduer er ferdig foret ut med lister, dørene ut er kommet på plass.

Kjøkken del i stuen

Motsatt vei i stuen

Et av soverommet oppe

Dørene inn, det nermer seg overtakelse.

Vi var en gjeng nede og arbeidet helgen den 16. 17. 18. mars. Da monterte vi kjøkkenet. Ikra klarte det kunsstykke å levere dette 1 døgn for sent, helst en uke skulle de ha. Bring var frakter på dette, men etter mye frustrasjon og klager til ikea fikset de opp. Det ble en del mangler, måtte reise ned tirsdagen etter slika at tømmermenne skulle bli ferdige.

Her er vi igang endelig.

Mange som ser på, en arbeider...

Helgen den 23 - 25. Mars overtok vi hytten, Vi arbeidet hele denne helgen. Solveig og Jan stakk innom og hjalp oss på lørdag. Vi hentet alle møblene hos Bohus i Lyngdal. Dessuten kjøpte vi vaskemaskin og fryseboks som vi fikk på plass denne helgen. Noe arbeid gjennstår, montere lamper på soverommene oppe, få kjøpt skap og kommoder. Ellers så er alt på plass.

Kjøkkenet med spisebordet på plass.

Stuen sett fra kjøkkenet.

Trappen opp.

Badet oppe.

Vi gleder oss til neste tur ned, blir litt avslapping da regner vi med.

Fredag 6 april begynte ferien vår, vi skulle være i hytten i to uker. Første uken gikk med til å få på plass nattbord, komoder, lamper og bilder. Så kom helgen med besøk av Knut, Jorunn, JArl Henning og Grethe. Denne helgen skulle vi få på plass bunnrammen for terrassen og rekkverket. Det gikk som planlagt og mer til, uken etter skulle jeg fortsette på terrassen, men her spiller jo været inn som sagt. Mye dårlig vær, men en del ble utført likevell.

Vi er glade for overtakelsen, nesten alt stemmer, bare noen små ting som Naglestad fikser opp i. De har vært en positiv opplevelse når det gjelder vårt byggeprosjekt. Deres motto ser ut til å være"ingen problem" det ordner seg, og det har stemt i vårt tilfelle så langt. De kan anbefales på det varmeste.

Her ser vi terrassen mot veien på nedsiden.

Her ser vi terrassen i front på hytten og en del av innkjøring / parkering.

Solfrid ville ha trappen på plass først, så slik ble det. Da slipper vi grus og andre ting inn i gangen, dessuten en kjempe plass til morgen kaffien, her kommer solen om morgenen så følger den rundt hytten hele dagen. Slik som vi har bygget terrassen vår i forhold til hytten.